… vallen uiteen in materialen en methodes. Ze zijn ontwikkeld door Werken aan de wereld, maar zeker niet alleen bedoeld voor de twee mbo's (ROC Midden Nederland en Koning Willem I College) achter het project. Ze zijn er voor álle onderwijsprofessionals die wereldburgerschap willen opnemen in het curriculum van hun school. Lees meer in onze brochure, of maak voor een vrijblijvend adviesgesprek een afspraak met Werken aan de wereld-projectmanager Heidi Koggel.

 

 

Ontwikkelde lessenseries

De lessenseries die tot nu toe ontwikkeld zijn, zijn hier kosteloos te downloaden en te gebruiken. Tip: klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies voor 'link opslaan als' om het bestand goed op te slaan.

 

Lessenserie A

Lessenserie A bestaat uit een algemente lessenserie en is ontwikkeld op het Koning Willem I College. Er is een aparte versie voor niveau 2-3 en voor niveau 4. Luister hier eens naar het geweldige rapnummer dat leerlingen van de ICT-Academie maakten voor hun eindopdracht!
 


Lessenserie B

Lessenserie B bestaat uit algemene lessen en daarbij een beroepsspecifieke verdieping per college. Deze lessenserie is ontwikkeld op ROC Midden Nederland.